Låna pengar direkt

Dela

Flera av de långivare som erbjuder gratis lån här på gratislån.se kan även sätta in pengar direkt på ditt bankkonto utan omvägar. Det innebär att du får dina pengar direkt efter att din låneansökan är godkänd, till och med när du tar ett gratis sms lån. Det är en mycket schysst service, inte minst med tanke på att du inte betalar något alls för ditt lån.

Så lånar du pengar direkt

  1. Vänd dig till en långivare som erbjuder direktutbetalning. Det är inte alla långivare som betalar ut pengar direkt till kundens bankkonto, men de som gör det informerar om det på sin hemsida.
  2. Kolla vilken bank långivaren använder sig av. För att smslångivaren ska kunna göra en direktöverföring måste du ha ett bankkonto på samma bank som långivaren använder sig av. Det är vanligast att de använder sig av Nordea, Handelsbanken och Danske bank, så om du har ett bankkonto på någon av dessa banker kommer du garanterat att kunna få dina pengar direkt.
  3. Kolla att kontoret är öppet. Du kan ansöka om ett gratis sms lån när som helst på dygnet, men om du vill få ditt lån direkt måste du såklart ansöka under kontorstid. De flesta smslångivare har mycket generösa kontorstider på vardagarna och brukar även ha öppet på helgen, så i stort sett är det bara sent på kvällen, riktigt tidigt på morgonen och på natten som du inte kan få lånet direkt. Då får du pengarna så fort kontoret öppnar istället, vilket inte heller är så dumt.
  4. Ansök. När du ansöker om ett gratis lån fyller du i dina personuppgifter samt ditt bankkontonummer. Om din låneansökan beviljas och du har samma bank som smslångivaren sätter de in pengarna direkt på ditt bankkonto efter att du har verifierat din identitet med e-leg eller per telefon.

Här kan du få ditt gratis lån direkt

  • Vivus är en av marknadens bästa smslångivare som erbjuder gratis sms lån på hela 6000 kr och kan betala ut pengar direkt till ditt bankkonto om du använder dig av Nordea eller Handelsbanken.
  • Ferratum. Hos Ferratum kan du ta ett gratis lån som har en återbetalningstid på hela 60 dagar och få dina pengar direkt om du har ett bankkonto hos Nordea.